Du har 2.000,- igjen til fri frakt (NB! Gjelder ikke større maskiner)

Husqvarna Automower®Utviklet gjennom 20 år for å oppfylle de høyeste krav.
Husqvarna har utviklet robotgressklippere i mer enn 20 år. Den lange erfaringen kombinert med nyskapende teknologi betyr at Husqvarna Automower® hjelper deg å oppnå perfekt resultat uansett hvilke utfordringer du står overfor i hagen.
Årdal Landbruk AS er Ryfylkes største forhandler av Automowere , og har gjennom dei siste åra levert over 500 maskiner i ytre Ryfylke. Dette gir oss brei erfaring med salg, montering, service og reperasjoner på alle Husqvarna automowere. Du kan være trygg på oss når det gjelder alt ang din automower.
  • Årdal Landbruk AS har gratis befaring i Strand, Forsand og Hjelmeland. Vi kan også komme hjem til deg å se på hagen din og anbefale hvilken modell som vil passe for ditt bruk! Gir deg og tips ang montering, eller så kan vi montere den for deg!
  • Usikker på monteringen og ønsker å slippe? Vi har stor erfaring med montering på alt fra enkle plener til de mest kompliserte der flere automowere deler på samme plen. Årdal Landbruk AS har egen maskin for å legge ned grense og guide kabelen. Slik at den blir lagt ned i bakken utenfor syne.
  • Årdal Landbruk AS har eget verksted med testsløyfe og dataverktøy for feilsøking på alle automowere. Me er flere kompetente personer som kan skru på maskinene, så du vil alltid få hjelp! Me har og utstyr i bilen til feilsøking på maskiner i felten.
  • Usikker på hvordan du skal ta vare på din maskin? La Årdal Landbruk AS ta vare på den gjennom vinteren! Hos oss vil maskinen bli rengjort, byttet kniver, oppdatert programvare, utført test av alle maskinens funksjoner og utført vedlikeholdsladinger gjennom vinteren. Dette gir en optimal oppbevaring og forlenger levetiden på din maskin!
Besøk Husqvarna og les mer om robotgressklippere.