Du har 2.000,- igjen til fri frakt (NB! Gjelder ikke større maskiner)

Husqvarna Automower 305 (600m2)

Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design og er ideell for mindre, komplekse hager på opptil 600 m2.

Varenr: 967 97 40-21

14.499,-

11.599,-eks. mvaeks. mva.
Velg produktalternativer
Velg komponenter

14.499,-

11.599,-eks. mvaeks. mva.
På lager (5+)
Beskrivelse
Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design og er ideell for mindre, komplekse hager på opptil 600 m2. Den kan lett håndtere skråninger med en helling på opptil 40 %. Firehjuls plattform sammen med systematisk passasjehåndtering gir effektiv drift, og funksjonen for trippelsøk gir den raskeste veien hjem til ladestasjonen. Utstyrt med værtimer, frostbeskyttelse og Automower® Connect@Home. Rengjøres og vaskes enkelt av med en slange.

Egenskaper

Automower® Connect
Nyt bekvemmeligheten av fullstendig kontroll fra smarttelefonen din med Husqvarna Automower® Connect-appen. Fra kant til kant kan du administrere og overvåke din Husqvarna-robotklipper – og frigjøre deg fra oppgaven med å klippe plenen vel vitende at du alltid kommer til å oppnå en førsteklasses klipp. Gjør plenpleien din så bekymringsfri som mulig med Automower® Connect. Mobil-, Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling tilgjengelig, avhengig av modell.

*Bluetooth®-tilkobling gir opptil 30 meters rekkevidde. Wi-Fi-tilkobling gir dekning fra hvor som helst i verden mens klipperen er koblet til Wi-Fi. Mobilkommunikasjon gir dekning fra hvor som helst i verden og inkluderer en 10 års mobildatakontrakt*. *Den inkluderte Automower® Connect 10-årskontrakten gjelder kun dersom en tredjepart gir tilstrekkelig mobildekning i området.

Systematisk passasjeklipping
For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.

Enkel rengjøring
Du kan vaske utsiden og undersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt.

Frostsensor
Klipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen.

Værtimer
Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.

Automatisk håndtering av passasjer
Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.

Tre mulige startpunkter
Et jevnt klipperesultat takket være muligheten til å starte klippingen på tre forskjellige avsidesliggende steder langs den patenterte guideledningen, ut fra ladestasjonen. Jo større gressareal, jo bedre og viktigere med flere startpunkter.
Med aktiv GPS-assistert navigasjon (spesifikke modeller), er manuelle innstillinger ikke nødvendig.

Spiralklipping
Automatisk unksjonalitet for å jevne ut gresshøydeforskjeller. Klippedisken oppdager om klipperen går inn i området med høyere gress og bytter klippeteknologi til systematisk spiral mønster.

Punktklipping
Spesialmodus for rask klipping av et begrenset område med høyere gress. Dette er spesielt nyttig for områder der det f.eks. står hagemøbler, når møblene er fjernet. Plasser gressklipperen på ønsket sted, og velg Punktklipping-modus. Gressklipperen klipper i små spiraler, og fortsetter deretter i automatisk modus.

Profiler
Gjør livet lettere når du deler en robotklipper på flere steder. Med personlige navn på hver profil og installasjon er det enkelt å bytte mellom ulike oppsett.

Sekundærområde
Hvis plenen din er delt inn i separate områder, kan du sette opp et sekundært område i installasjonen. For å sette opp et sekundærområde må du sette opp begrensningssløyfen som en øy rundt sekundærområdet. Når den er installert, må du manuelt flytte klipperen mellom disse to områdene og klipperen vil klippe i en valgt tidsperiode eller til batteriet er tomt.
Arealkapasitet per time i m² 60
Maksimal helling ved grenseledning i % 15
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet i % 22
Arbeidsområde m² 600
Batterikapasitet i Ah 2,1
Vekt batteripakke i Kg 0,38
Batteri type Li-Ion
Batterispenning i V 18
Ladestrøm i A 1,3
Typisk ladetid i min 60
Typisk klippetid per lading i min 70
Alarm Ja
Klippesystem 3 Rorerende blader
Frontlys Nei
Løftesensor Ja
Navigasjonssystem Vilkårlig
PIN-kode Ja