Du har 2.000,- igjen til fri frakt (NB! Gjelder ikke større maskiner)

Husqvarna Automower 310 Mark II (1000m2)

Med sin kompakte 4-hjulsdesign tar Husqvarna Automower® 310 Mark II robotgressklipper uanstrengt hånd om plener på opptil 1000 m2.

Varenr: 970 52 67-21

18.999,-

15.199,-eks. mvaeks. mva.
Velg produktalternativer
Velg komponenter

18.999,-

15.199,-eks. mvaeks. mva.
På lager (5+)
Med sin kompakte 4-hjulsdesign tar Husqvarna Automower® 310 Mark II robotgressklipper uanstrengt hånd om plener på opptil 1000 m2. Den håndterer bakker med 40 % helling og til og med lede seg selv gjennom trange passasjer. Når jobben er gjort, finner trippelsøk-funksjonen den raskeste veien tilbake til ladestasjonen. Enkel å bruke og rengjøre, den kan styres via smarttelefonen din og har frostvakt og værtimer, som justerer klippetidene etter årstiden.

Egenskaper

Automower® Connect@HOME, gir deg full kontroll på klipperen på din telefon. Du kan enkle starte, stoppe og parkere maskinen, sjekke status og justere innstillinger. Bluetooth® kommunikasjon opp til 10 meters rekkevidde. Standard for alle Automower® i 300-400 serien.

Systematisk passasjeklipping
For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.

Enkel rengjøring
Du kan vaske utsiden og undersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt.

Frostsensor
Klipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen.

Værtimer
Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.

Automatisk håndtering av passasjer
Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.

Tre mulige startpunkter
Et jevnt klipperesultat takket være muligheten til å starte klippingen på tre forskjellige avsidesliggende steder langs den patenterte guideledningen, ut fra ladestasjonen. Jo større gressareal, jo bedre og viktigere med flere startpunkter.
Med aktiv GPS-assistert navigasjon (spesifikke modeller), er manuelle innstillinger ikke nødvendig.

Spiralklipping
Automatisk unksjonalitet for å jevne ut gresshøydeforskjeller. Klippedisken oppdager om klipperen går inn i området med høyere gress og bytter klippeteknologi til systematisk spiral mønster.

Punktklipping
Spesialmodus for rask klipping av et begrenset område med høyere gress. Dette er spesielt nyttig for områder der det f.eks. står hagemøbler, når møblene er fjernet. Plasser gressklipperen på ønsket sted, og velg Punktklipping-modus. Gressklipperen klipper i små spiraler, og fortsetter deretter i automatisk modus.

Profiler
Gjør livet lettere når du deler en robotklipper på flere steder. Med personlige navn på hver profil og installasjon er det enkelt å bytte mellom ulike oppsett.

Sekundærområde
Hvis plenen din er delt inn i separate områder, kan du sette opp et sekundært område i installasjonen. For å sette opp et sekundærområde må du sette opp begrensningssløyfen som en øy rundt sekundærområdet. Når den er installert, må du manuelt flytte klipperen mellom disse to områdene og klipperen vil klippe i en valgt tidsperiode eller til batteriet er tomt.

Tre mulige startpunkter
Et jevnt klipperesultat takket være muligheten til å starte klippingen på tre forskjellige avsidesliggende steder langs den patenterte guideledningen, ut fra ladestasjonen. Jo større gressareal, jo bedre og viktigere med flere startpunkter.
Med aktiv GPS-assistert navigasjon (spesifikke modeller), er manuelle innstillinger ikke nødvendig. Automower 305: systematic passage mowing Systematisk passasjeklipping For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer. https://www-static-nw.husqvarna.com/-/images/aprimo/husqvarna/robotic-mowers/photos/action/la-797627.webp?v=e763d2a79be311b8&format=WEBP_LANDSCAPE_COVER_LG
Arealkapasitet per time i m² 60
Maksimal helling ved grenseledning i % 15
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet i % 40
Arbeidsområde m² 1000
Batterikapasitet i Ah 2,4Ah
Vekt batteripakke i Kg 0,38kg
Batteri type Li-Ion
Batterispenning i V 18 V
Ladestrøm i A 1.3 A
Typisk ladetid i min 60
Typisk klippetid per lading i min 70
Alarm Ja
Klippesystem 3 Rorerende blader
Frontlys Nei
Løftesensor Ja
Navigasjonssystem Vilkårlig
PIN-kode Ja