Du har 2.000,- igjen til fri frakt (NB! Gjelder ikke større maskiner)

Husqvarna Automower 405X (600m2)

Husqvarna Automower® 405X er en pålitelig og høytytende modell i X-line-serien, som passer for mindre gressplener.

Varenr: 970 45 62-21

23.499,-

18.799,-eks. mvaeks. mva.
Velg produktalternativer
Velg komponenter

23.499,-

18.799,-eks. mvaeks. mva.
På lager (1 stk)
Husqvarna Automower® 405X er en pålitelig og høytytende modell i X-line-serien, som passer for mindre gressplener. Med funksjoner som systematisk passasjeklipping for perfekt klippede smale passasjer, klipper den vanskelige gressplener på opptil 600 m2, og den håndterer enkelt skråninger med en helling på opptil 40 %. Bekymringsløs betjening takket være elektrisk klippehøydejustering, funksjon for målhøyde, frostbeskyttelse og værtimer. Rengjøres og vaskes enkelt av med en slange. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er klipperen utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing og GPS-assistert navigasjon slik at du alltid har kontroll på produktet ditt, og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Også utstyrt med FOTA (automatiske programvareoppdateringer over luften).

Egenskaper


Automower® Zone Control med AIM Technology
Automower® Zone Control lar deg lage arbeidsområder og oppholdssoner via Automower® Connect-appen. Lag definerte arbeidsområder med forskjellige klippehøyder og tidsplaner eller oppholdssoner for å forhindre klipping i visse områder. Resultatet er større presisjon, mer kontroll og et perfekt kutt.


Husqvarna AIM Technology (Automower® Intelligent Mapping)
Husqvarna AIM-teknologi bruker innebygd GPS og sensorer på robotklipperen din for å lage et virtuelt kart over plenen i tillegg til å muliggjøre en rekke smarte Automower®-funksjoner. Det virtuelle kartet er synlig i Automower® Connect-appen samt begrensnings- og guidekablene. Med AIM-teknologi kan du bruke appen til å lage arbeidsområder med forskjellige klippehøyder og tidsplaner, eller oppholdssoner for personlig sonekontroll. Automower® kan også spores i sanntid via Automower® Connect.


Automower® Connect
Automower® Connect gir deg full kontroll av klipperen i din smart telefon. Du kan sende start, stopp og parker-beskjed, sjekke status og justere innstillinger,
og eventuelt motta alarm og sporing om klipperen skulle bli stjålet - uansett hvor du er.


GPS-assistert navigasjon
Det innebygde GPS-systemet lager et kart over hagen, inkludert plasseringen av begrensningskabel og guidekabel. Husqvarna Automower® registrerer deretter hvilke deler av hagen som er klippet, og justerer klippemønsteret i forhold til dette. Dette sikrer optimal dekning av plenen og et utmerket klipperesultat.


Systematisk klipping i passasjer
For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.


LED frontlykter
Energieffektive LED-frontlykter for bedre synlighet og kontroll selv i mørket. Lysene vil også begynne å blinke hvis det oppstår feil.


Enkel rengjøring
Du kan vaske utsiden og undersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt.


Frostsensor
Klipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen.


Enestående samhandling
Alle Automower- modeller utstyrt med Automower® Connect er kompatible med både Amazon Alexa og Google Home. Det betyr at du kan gi en stemmekommando til smarthøyttaleren din og Automower® vil adlyde. Du kan utføre de vanligste kommandoene som start, stopp, parker, og du kan be om statusoppdateringer fra gressklipperen.


Målhøyde for forbedret plenkvalitet
For forbedret plenkvalitet senkes klippehøyden automatisk fra MAX til definert høyde over en periode på 10 dager


FOTA - Firmware-Over-The-Air
Mulighet for å foreta programvareoppdateringer automatisk, over luften, gjennom Automower® Connect.


Elektrisk høydejustering
Klippehøyden justeres raskt med den elektrisk styrte høydereguleringen som er lett tilgjengelig fra hovedmenyen.


Håndterer krevende gressarealer
Store hjul med grovt dekkmønster gir utmerket grep også på glatte flater. Klipperen håndterer skråninger på opptil 40 %.


Guidekabel
Guide kabelen hjelper klipperen å finne veien tilbake til ladestasjonen. Dette reduserer søketiden, spesielt på komplekse hager.


Værtidsur
Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.


Automatisk håndtering av passasjer
Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.


Fleksibel plassering av ladestasjon
Muliggjør fleksibel plassering av ladestasjonen i hagen som forenkler installasjonen og sikrer pålitelig lading hver gang.


Balanse kontroll
For stille og problemfri drift registrerer den automatisk ubalanse i klippedisken. Ubalanse kan skyldes manglende, dobbeltmonterte eller skadede kniver.


Tyveribeskyttelse med GPS
Produkter utstyrt med Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ begynner umiddelbart å spore GPS-posisjonen og sende varsler til enhetene dine. Gjør Automower®-installasjonen ekstra sikker og minimerer risikoen for tyveri.


Gummistøtdemper
Gummistøtdemper gjør slåmaskinen mer motstandsdyktig mot gjentakende kollisjoner med trær, busker og andre gjenstander i installasjonen.


Spiralklipping
Automatisk unksjonalitet for å jevne ut gresshøydeforskjeller. Klippedisken oppdager om klipperen går inn i området med høyere gress og bytter klippeteknologi til systematisk spiral mønster.


Flekklipping
Spesialmodus for rask klipping av et begrenset område med høyere gress. Dette er spesielt nyttig for områder der det f.eks. står hagemøbler, når møblene er fjernet. Plasser gressklipperen på ønsket sted, og velg Flekklipping-modus. Gressklipperen klipper i små spiraler, og fortsetter deretter i automatisk modus.


Høyoppløselig, mellomstor skjerm.
Høyoppløselig, mellomstor skjerm med grafisk menystruktur. Enkel å bruke med selvforklarende oppsett.


Pålitelighet
Gressklipping med robotgressklipper handler om pålitelighet. Gjennom 20 års utvikling har Husqvarna raffinert sitt gressklipperkonsept for å oppnå pålitelighet, kvalitet og klipperesultat på høyeste nivå, med et minimum av assistanse.


Unikt klippesystem
Husqvarna Automower® klipper bare litt, men ofte, noe som sikrer en pen og sunn plen. Den er utstyrt med skarpe, barberbladlignende kniver av sterkt karbonstål, montert på et robust knivdisksystem. Dette gir effektiv drift og ekstremt lavt energiforbruk.


Lavt lydnivå
Takket være det unike klippesystemet arbeider Automower® ekstremt diskret og stille, og akkurat når du ønsker det.


Ingen utslipp
Fordi Automower® er elektrisk drevet, har den ingen skadelige utslipp.


Tyveribeskyttelse med alarm / PIN-kode
Forskjellig nivå på tyveribeskyttelse for høy sikkerhet. Hvis klipperen bæres bort, begynner en høylydende alarm som bare kan deaktiveres med den unike PIN-kode.


Automatisk lading
Når Automower® trenger mer energi, finner den veien tilbake til ladestasjonen selv.


Lavt energiforbruk
Effektiv strømstyring gir svært lavt strømforbruk, slik at driftskostnadene til Automower® blir en brøkdel av driftskostnadene til konvensjonelle plenklippere.


Fjerntliggende startpunkter x3
Et jevnt klipperesultat takket være muligheten til å starte klippingen på tre forskjellige avsidesliggende steder langs den patenterte guideledningen, ut fra ladestasjonen. Jo større gressareal, jo bedre og viktigere med flere startpunkter.Med aktiv GPS-assistert navigasjon (spesifikke modeller), er manuelle innstillinger ikke nødvendig.


Planlegging
Du bestemmer selv når din Automower® skal klippe, 7 dager i uken.


Kompakt og lav vekt
Liten kompakt størrelse og lav vekt gir forbedret manøvrering i små hager og forenkler manøvreringen ved trange passasjer. Enkel å lagre ved sesongens slutt.


Løft & Tilt sensorer
Dersom Automower® løftes fra bakken eller velter, slås knivmotoren av automatisk. I tillegg roterer bladene langt fra ytterkanten på klipperen. Dersom Automower® møter hindringer, stanser den og endrer retning uten å forårsake skade.


Værbestandig
Automower® kan være ute døgnetrundt, og fungerer uten tilsyn uansett værforhold. Automower® er bygget for å tåle det tøffe nordiske klimaet uten problemer.

.
Arealkapasitet per time i m² 63
Maksimal helling ved grenseledning i % 15
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet i % 40
Arbeidsområde m² 600
Batterikapasitet i Ah 2,0
Vekt batteripakke i Kg 0,37
Batteri type Li-Ion
Batterispenning i V 18
Ladestrøm i A 1,3
Typisk ladetid i min 60
Typisk klippetid per lading i min 50
Alarm Ja
Klippesystem 3 Rorerende blader
Frontlys Ja
Løftesensor Ja
Navigasjonssystem Vilkårlig
PIN-kode Ja