Du har 2.000,- igjen til fri frakt (NB! Gjelder ikke større maskiner)

Husqvarna Automower Aspire R4 (400m2)

Kompakt robotklipper for den perfekte plenen 24/7 med appkontroll

Varenr: 970 56 85-21

9.999,-

7.999,-eks. mvaeks. mva.
Velg produktalternativer
Velg komponenter

9.999,-

7.999,-eks. mvaeks. mva.
På lager hos Møgedal (1 stk)
Beskrivelse
Denne kompakte robotklipperen tilbyr en perfekt klippet plen 24/7. Optimalisert for gressplener opp til 400 m² med systematisk klipping for presist kuttede smale passasjer, håndtering av skråninger på 25 % og bekymringsløs drift takket være pålitelig klipping, frostbeskyttelse og værtimer. Utstyrt med FOTA (automatiske programvareoppdateringer) og enkel rengjøring med en slange betyr uanstrengt eierskap.Full kontroll fra smarttelefonen din med Automower® Connect-appen og smart oppbevaring på veggen med de medfølgende Aspire™-krokene.

Egenskaper

Kompakt ytelse
Den kompakte størrelsen og den lave vekten til hvert Husqvarna Aspire™-produkt forbedrer manøvrerbarheten og kan skryte av en imponerende mengde innovative teknologier fra Husqvarna – alt for å øke maskinens kapasitet og effektivitet, samtidig som du konsekvent leverer flotte resultater i hagen din.

Kompakt oppbevaring
Naturlig kompakt og lett. Fotavtrykket til Husqvarna Aspire™-verktøy blir enda mindre takket være justerbare, sammenleggbare eller avtakbare deler - for enkel transport og oppbevaring trange rom som små skur eller biler. Ved å bruke den skreddersydde kroken som følger med i hver pakke, kan du velge å lagre dem direkte på veggen eller henge dem på vår veggmonterte oppbevaringsskinne som er en del av Husqvarna Aspire™ lagringssystem. Skinnetilbehør selges separat.

Automower® Connect
Nyt bekvemmeligheten av fullstendig kontroll fra smarttelefonen din med Husqvarna Automower® Connect-appen. Fra kant til kant kan du administrere og overvåke din Husqvarna-robotklipper – og frigjøre deg fra oppgaven med å klippe plenen vel vitende at du alltid kommer til å oppnå en førsteklasses klipp. Gjør plenpleien din så bekymringsfri som mulig med Automower® Connect. Mobil-, Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling tilgjengelig, avhengig av modell.

*Bluetooth®-tilkobling gir opptil 30 meters rekkevidde. Wi-Fi-tilkobling gir dekning fra hvor som helst i verden mens klipperen er koblet til Wi-Fi. Mobilkommunikasjon gir dekning fra hvor som helst i verden og inkluderer en 10 års mobildatakontrakt*. *Den inkluderte Automower® Connect 10-årskontrakten gjelder kun dersom en tredjepart gir tilstrekkelig mobildekning i området.

Enestående samhandling
Alle Automower- modeller utstyrt med Automower® Connect er kompatible med både Amazon Alexa og Google Home. Det betyr at du kan gi en stemmekommando til smarthøyttaleren din og Automower® vil adlyde. Du kan utføre de vanligste kommandoene som start, stopp, parker, og du kan be om statusoppdateringer fra gressklipperen.

Værtimer
Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.

Systematisk passasjeklipping
For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.

Smarte tilkoblinger med IFTTT
Integrer Automower® enda mer i ditt smarte hjem ved å bruke den i IFTTT-applikasjoner. Koble til en av våre smarte tilkoblinger i Automower® Connect-appen, eller lag din egen rutine med IFTTT. Kanskje du vil at klipperen skal parkere når barna kommer hjem fra skolen eller når værmeldingen viser kraftig regn? IFTTT ("If This, Then That") er gratis og enkel å bruke.

FOTA - Firmware-Over-The-Air
Mulighet for å gjøre oppdateringer av programvare automatisk og trådløst via Automower® Connect-appen for å aktivere nye funksjoner og oppdateringer.

Automatisk håndtering av passasjer
Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.

Frostsensor
Klipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen.

Enkel rengjøring
Du kan vaske utsiden og undersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt.
Frontlys Nei
Klippesystem 3 Rorerende blader
Alarm Ja
Typisk klippetid per lading i min 70
Typisk ladetid i min 75
Ladestrøm i A 1
Batterispenning i V 18
Batteri type Li-Ion
Vekt batteripakke i Kg 0,38
Batterikapasitet i Ah 2,0
Arbeidsområde m² 400
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet i % 25
Maksimal helling ved grenseledning i % 10
Arealkapasitet per time i m² 45
PIN-kode Ja
Navigasjonssystem Vilkårlig
Løftesensor Ja