Du har 2.000,- igjen til fri frakt (NB! Gjelder ikke større maskiner)

Husqvarna Automower 435X AWD (3500m2)

Husqvarna Automower® 435X AWD – en pioner på robotgressklippermarkedet.

Varenr: 967 85 33-21

59.999,-

47.999,-eks. mvaeks. mva.
Velg produktalternativer
Velg komponenter

59.999,-

47.999,-eks. mvaeks. mva.
På lager (2 stk)
Husqvarna Automower® 435X AWD – en pioner på robotgressklippermarkedet. Denne modellen med drift på alle hjul kan enkelt håndtere hager på inntil 3500 m², finne veien om hindringer og takle røft terreng og hellinger på inntil 70 %. Gressklipperen har en X-line-design med LED-frontlykter, gjenstandsregistrering og intuitiv samhandling med Automower® Access. Utstyrt med Automower® Connect, inkludert GPS-tyverisporing.

Egenskaper


Automower® All-Wheel Drive
Automower® AWD-modeller har teknologi som optimaliserer styringen av hvert enkelt hjul for å muliggjøre overlegen drift i det mest krevende terrenget. Med en imponerende hellingytelse som håndterer 70% (35 °) helling. Automower® AWD omskriver reglene for autonomt vedlikehold av grønne områder, og forbedrer sikkerheten til arbeidsstyrken din.


Automower® Zone Control med AIM Technology
Automower® Zone Control lar deg lage arbeidsområder og oppholdssoner via Automower® Connect-appen. Lag definerte arbeidsområder med forskjellige klippehøyder og tidsplaner eller oppholdssoner for å forhindre klipping i visse områder. Resultatet er større presisjon, mer kontroll og et perfekt kutt.


Husqvarna AIM Technology (Automower® Intelligent Mapping)
Husqvarna AIM-teknologi bruker innebygd GPS og sensorer på robotklipperen din for å lage et virtuelt kart over plenen i tillegg til å muliggjøre en rekke smarte Automower®-funksjoner. Det virtuelle kartet er synlig i Automower® Connect-appen samt begrensnings- og guidekablene. Med AIM-teknologi kan du bruke appen til å lage arbeidsområder med forskjellige klippehøyder og tidsplaner, eller oppholdssoner for personlig sonekontroll. Automower® kan også spores i sanntid via Automower® Connect.


Vridbar bakre motorkropp
Automower® AWD-modeller er bygd med leddstyring som gir en virkelig god manøvrerbarhet forkjøring på komplekse plener og gjennom passasjer. Den bakre kroppen har også en svingbar evne, noe som forbedrer trekkraften i vanskelig terreng, slik at du får mest mulig ut av AWD-funksjonen


Automower® Access
Den nye Automower Access-brukerens interaksjon med høyoppløselig fargeskjerm, joghjul og statusindikatorer, gir en intuitiv, men avansert måte å styre klipperen på. Det ikonbaserte designspråket integreres intuitivt med Automower® Connect-smarttelefonappen, og gir en sømløs brukeropplevelse.


GPS-assistert navigasjon
Det innebygde GPS-systemet lager et kart over hagen, inkludert plasseringen av begrensningskabel og guidekabel. Husqvarna Automower® registrerer deretter hvilke deler av hagen som er klippet, og justerer klippemønsteret i forhold til dette. Dette sikrer optimal dekning av plenen og et utmerket klipperesultat.


Automower® Connect
Automower® Connect gir deg full kontroll av klipperen i din smart telefon. Du kan sende start, stopp og parker-beskjed, sjekke status og justere innstillinger,
og eventuelt motta alarm og sporing om klipperen skulle bli stjålet - uansett hvor du er.


FOTA - Firmware-Over-The-Air
Mulighet for å foreta programvareoppdateringer automatisk, over luften, gjennom Automower® Connect.


LED frontlykter
Energieffektive LED-frontlykter for bedre synlighet og kontroll selv i mørket. Lysene vil også begynne å blinke hvis det oppstår feil.


Enestående samhandling
Alle Automower- modeller utstyrt med Automower® Connect er kompatible med både Amazon Alexa og Google Home. Det betyr at du kan gi en stemmekommando til smarthøyttaleren din og Automower® vil adlyde. Du kan utføre de vanligste kommandoene som start, stopp, parker, og du kan be om statusoppdateringer fra gressklipperen.


Registrering av hindringer
Sensor som bruker ultrasonic teknologi hjelper klipperen til å oppdage hindringer, senker farten og unngå harde sammenstøt.


Ultra-silent hjulmotor
Hjulmotorer med 2 trinns girkasser, en ny teknologi som fgir lavt lydnivå. Gir en enestående ytelse på støynivå og gjør det mulig å klippe 24/7 i alle alle typer nabolag.


Klarer hellinger opp til 70%
Kraftige hjulgir utmerket trekkraft, selv om det er blått og glatt. Maskinen håndterer bakker opp til 70%.


Værtidsur
Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.


Automatisk håndtering av passasjer
Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.


Fleksibel plassering av ladestasjon
Muliggjør fleksibel plassering av ladestasjonen i hagen som forenkler installasjonen og sikrer pålitelig lading hver gang.


Balanse kontroll
For stille og problemfri drift registrerer den automatisk ubalanse i klippedisken. Ubalanse kan skyldes manglende, dobbeltmonterte eller skadede kniver.


Elektrisk høydejustering
Klippehøyden justeres raskt med den elektrisk styrte høydereguleringen som er lett tilgjengelig fra hovedmenyen.


To guidekabler
Våre toppmodeller er utstyrt med to guidekabler. Dette reduserer søketiden, spesielt på komplekse hager.


Fjerntliggende startpunkter x5
Et jevnt klipperesultat takket være muligheten til å starte klippingen på tre forskjellige avsidesliggende steder langs den patenterte guideledningen, ut fra ladestasjonen. Jo større gressareal, jo bedre og viktigere med flere startpunkter.Med aktiv GPS-assistert navigasjon (spesifikke modeller), er manuelle innstillinger ikke nødvendig.


Tyveribeskyttelse med GPS
Produkter utstyrt med Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ begynner umiddelbart å spore GPS-posisjonen og sende varsler til enhetene dine. Gjør Automower®-installasjonen ekstra sikker og minimerer risikoen for tyveri.


Gummistøtdemper
Gummistøtdemper gjør slåmaskinen mer motstandsdyktig mot gjentakende kollisjoner med trær, busker og andre gjenstander i installasjonen.


Unikt klippesystem
Husqvarna Automower® klipper bare litt, men ofte, noe som sikrer en pen og sunn plen. Den er utstyrt med skarpe, barberbladlignende kniver av sterkt karbonstål, montert på et robust knivdisksystem. Dette gir effektiv drift og ekstremt lavt energiforbruk.


Ingen utslipp
Fordi Automower® er elektrisk drevet, har den ingen skadelige utslipp.


Tyveribeskyttelse med alarm / PIN-kode
Forskjellig nivå på tyveribeskyttelse for høy sikkerhet. Hvis klipperen bæres bort, begynner en høylydende alarm som bare kan deaktiveres med den unike PIN-kode.


Automatisk lading
Når Automower® trenger mer energi, finner den veien tilbake til ladestasjonen selv.


Lavt energiforbruk
Effektiv strømstyring gir svært lavt strømforbruk, slik at driftskostnadene til Automower® blir en brøkdel av driftskostnadene til konvensjonelle plenklippere.


Planlegging
Med den lett programmerbare ukentlige funksjonen, er det mulig å planlegge tidsintervaller for når Automower® skal arbeide.


Løft & Tilt sensorer
Dersom Automower® løftes fra bakken eller velter, slås knivmotoren av automatisk. I tillegg roterer bladene langt fra ytterkanten på klipperen. Dersom Automower® møter hindringer, stanser den og endrer retning uten å forårsake skade.


Værbestandig
Automower® kan være ute døgnetrundt, og fungerer uten tilsyn uansett værforhold. Automower® er bygget for å tåle det tøffe nordiske klimaet uten problemer.

.
Arealkapasitet per time i m² 146
Maksimal helling ved grenseledning i % 50
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet i % 70
Arbeidsområde m² 3500
Batterikapasitet i Ah 5,0
Vekt batteripakke i Kg 0,7
Batteri type Li-Ion
Batterispenning i V 18
Ladestrøm i A 7
Typisk ladetid i min 30
Typisk klippetid per lading i min 100
Alarm Ja
Klippesystem 3 Rorerende blader
Frontlys Ja
Løftesensor Ja
Navigasjonssystem Vilkårlig
PIN-kode Ja